İSTANBUL / MALTEPE - Güzide Yılmaz İlkokulu

Güzide Yılmaz İlkokulu

İdealtepe mh. Rıfkı Tongsir cd. Öğretmenler sk. No.26 Maltepe İSTANBUL
Vizyon
Okulumuz, Atatürkçü, Çağdaş, Lider, Etkili ve Gurur duyabileceğimiz öğrenciler yetiştiren, başarıya doymayan ve bütün personelinin her gün daha iyiye ulaşabilmek için bütün gayretiyle çalıştığı bir okul olacaktır. Mezunlarımızın ilgi, istek ve istidatlarına uyumlu üst öğrenim kurumlarına girmelerini sağlamak.Atatürk İlke ve İnkılaplarını ve demokrasiyi benimsetmek iyi, değerli birey ve vatandaş olarak mezun etmek.
Misyon
- Yakın çevremizin farklı standartlar ve farklı özelliklerdeki Çocuklarının eğitim ve öğretim ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılayabilmek. - Her çocuğun potansiyelini ortaya çıkarmak, Potansiyelini geliştirecek fırsatlar sunmak. - Özgüven,Özsaygı ve Sorumluluk duygularını kazandırmak. - Başarı ve mutluluk için çaba göstermesini sağlamak.
Başarılar
Çeşitli kültürel beceriler, sportif faaliyetlerde birçok derecelerimiz mevcuttur.
Öğretim Şekli :Tam Gün-Normal
Ulaşım
E5 Karayolu Kullanarak Ulaşım: Kadıköy ya da Tuzla yönünde İETT otobüsleri ya da Gebze-Harem minibüsleri kullanılarak iki yönde de Mavi Evler durağında inilip; deniz-güney yönünde 400-500 m yürünerek; Minibüs Yolu Kullanılarak: Kadıköy ya da Pendik yönünde İETT otobüsleri ya da Pendik-Kadıköy minibüsleri kullanılarak iki yönde de İdealtepe – İdealtepe Merdivenler durağında inilip; kuzey-E5 yönüne 1 km yürünerek okulumuza ulaşılabilir.
İdealtepe Mah. Rıfkı Tongsir cd. Öğretmenler sk. No:26 MALTEPE / İSTANBUL
İl Merkez (Taksim) 25 km; Maltepe Merkez 4 km