İSTANBUL / MALTEPE - Güzide Yılmaz İlkokulu

ÖDÜLLERİMİZ

Ümitler kategorisinde okul takmımız ümitler kategorisinde ilçe 3.sü olmuştur.

"AĞAÇ DOSTU OKUL"
Yeşili Koruyan Ağaç Dostu Okul Projesi Kapsamında Yapılan Çalışmalar Neticesinde Sertifika Almaya Hak Kazandık.. Eylül ayı içerisinde yapılacak olan törenle Sertifika ve bayrağımızı teslim alacağız.

"BEYAZ BAYRAK"
Temizlik Ve Hijyen Kategorisinde Yapılan İnceleme ve Değerlendirme Sonucu Beyaz Bayrak Aldık.

Nis

3.sınıflar Yakan Top okul takımımız Kartal ve Pendik İlçe birincisi okulları eleyerek grup lideri olmuş ve İstanbul finallerinde bir üst tura çıkmıştır...Takımımıza final yolunda başarılar dileriz...

Nis

Mendil Kapmaca 3. Sınıflar Okul Takımımız Kartal,Pendik ve Tuzla ilçelerinin okullar birincisi takımlarını eleyerek FİNAL´e bir adım daha yaklaştı.

Nis

Kupaları topladık.2 kategori 1.liği 3 kategori ikinciliği aldık. İlçemizi yakan top ve sek-sek oyunlarında İl yarışmalarında temsil edeceğiz.