İSTANBUL / MALTEPE - Güzide Yılmaz İlkokulu

BELİRLİ GÜN ve HAFTALAR

Nis

2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ SEBEBİYLE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZ VE OKUL İDARESİ OLARAK MAVİ TONLARDA KIYAFETLER GİYDİK VE GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ TAKARAK FARKINDALIK OLUŞTURMAYA ÇALIŞTIK.

Ock

Enerjinin insan hareketinde, insanın günlük yaşantısında çok büyük bir yer tuttuğu muhakkaktır. Bu önemli ihtiyacın bilinçsiz kullanılması, insan geleceğine bir çok olumsuz etkiyi de beraberinde getirecektir. Enerjinin gereği kadar ve bilinçli olarak kullanılmasını sağlamak için her yıl  11 – 18 Ocak tarihleri arasında Enerji Tasarrufu Haftası kutlanır.

Hafta içinde, bütün yurtta enerji tasarrufu ile ilgili toplantı ve açık oturumlar düzenlenir. Radyo ve televizyonda enerji tasarrufunu işleyen programlar yayınlanır. Okullarımızda enerjide tutumlu olmanın önemi anlatılır. Alınması gereken önlemler belirtilir. Öğrenciler arasında enerji tutumu ile ilgili afiş, karikatür, resim ve kompozisyon yarışmaları düzenlenir. Bu yarışmalarda derece alanlara ödülleri dağıtılır. Bu çalışmaların amacı, enerjinin iyi kullanımını sağlamaktır.

Yerli malı haftasını kutladık.

Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı.

Tüketici haftasını kutladık.

İnsan hakları haftası okulumuzda 2C nin aktif çalışmalarıyla kutlandı.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Afet Eğitimi Hazırlık Gününü kutladık.

İnşallah böyle günler hep bizden uzak olur.